Partij 18PLUS lanceert eigen WhatsApp kanaal

Nadat Partij 18PLUS op 30 juli 2019 als eerste politieke partij in Ridderkerk contact via WhatsApp mogelijk maakte, heeft Partij 18PLUS sinds enkele maanden ook een eigen WhatsApp kanaal. Volgers van het WhatsApp kanaal krijgen op een laagdrempelige manier updates of kunnen hun stem uitbrengen over verschillende onderwerpen.

De officiële start van het Partij 18PLUS kanaal was op 18 februari jongstleden. Sindsdien plaats Partij 18PLUS al haar nieuwsberichten ook op het WhatsApp kanaal. Afgelopen vrijdag is er voor het eerst ook nadrukkelijk gecommuniceerd over het kanaal van Partij 18PLUS met het openen van een peiling op het WhatsApp kanaal over de voorkeur voor één- of tweerichtingsverkeer op de centrumring.

Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt in de Ridderkerkse samenleving en politiek? Of vind jij het belangrijk om je stem uit te brengen over voorliggende besluiten?

Volg dan vanaf nu het Partij 18PLUS WhatsApp kanaal! Je volgt het kanaal geheel anoniem, tenzij je een bekende bent van de beheerders.

Open op je telefoon deze link. Via WhatsApp kom je op het kanaal van Partij 18PLUS. Klik op "Volg" en blijf voortaan ook via WhatsApp op de hoogte!

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief