Meer lezen

BLOG: Van straatschoffie tot Wethouder

01 augustus 2018

Mocht ik mij op een latere leeftijd ooit eens gaan vervelen en een autobiografie gaan schrijven dan zou dit een goede titel kunnen zijn. Toch is de titel ook toepasselijk voor deze eerste blog. Niet dat ik nu mijn hele levensverhaal ga opschrijven want daar zit niemand op te wachten met dit schitterende weer, maar het geeft wel aan dat wanneer je ergens voor wilt strijden iedereen het in zich heeft om het doel te bereiken.

Meer lezen

Coalitieakkoord: “veel kleuren, één palet”

25 mei 2018

Na weken van onderhandelen is het dan zo ver: het coalitieakkoord voor de komende 4 jaar is definitief vastgesteld en openbaar. De onderhandelende partijen Partij 18PLUS, EVR, SGP, CDA & CU hebben hun gezamenlijke visie 2018 - 2022 vastgelegd in het akkoord met de toepasselijke titel : “veel kleuren, één palet”. Want dat er spraken is van diversiteit binnen het nieuwe college mag duidelijk zijn. Waar voor veel mensen de combinatie Partij 18PLUS - SGP onmogelijk leek, hebben de partijen elkaar toch weten te vinden.

Meer lezen

Update coalitieonderhandelingen

28 april 2018

Beste Ridderkerkers, eindelijk kunnen we iets melden over de coalitieonderhandelingen. Eergisteren is onderstaand persbericht verzonden naar alle politieke partijen en de pers. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, waarbij Partij 18PLUS als grote winnaar uit de bus kwam, zijn er vele gesprekken geweest met de andere politieke partijen.

Meer lezen

Partij 18PLUS grote winnaar gemeenteraadsverkiezingen 2018

25 maart 2018

Na de overwinning van afgelopen woensdag hebben we letterlijk honderden felicitaties in ontvangst mogen nemen. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen de moeite nemen om ons te feliciteren en te bedanken, maar het is juist u en jij die wij enorm willen bedanken!  

Meer lezen