Meer lezen

Wisseling van de wacht

27 december 2018

Het raadslidmaatschap gaat gepaard met vele uren lees- en vergaderwerk per week. Veel doordeweekse avonden zijn gevuld met vergaderingen. Partij 18PLUS raadslid Barbara Vlasblom heeft helaas aangegeven het raadslidmaatschap niet meer te kunnen combineren met haar werk en gezin. Barbara wil zich graag ergens volledig voor inzetten en besteedt vele uren per week aan het raadslidmaatschap waardoor werk en gezin niet 100% de aandacht kreeg.

De moedige keuze van Barbara om te stoppen als raadslid juicht Partij 18PLUS alleen maar toe. Het gezin gaat voor alles! Partij 18PLUS is Barbara dankbaar voor al haar inzet en betrokkenheid als raadslid van Ridderkerk. Barbara blijft in een andere rol actief binnen Partij 18PLUS.

Met het vertrek van Barbara komt er een zetel vacant. De eerst volgende op de kieslijst is Fleur Stip. Partij 18PLUS is dan ook verheugd dat Fleur heeft aangegeven haar benoeming tot raadslid te aanvaarden. Fleur is 23 jaar en studeert econometrie aan de Erasmus Universiteit. Vanaf de oprichting is Fleur al betrokken bij Partij 18PLUS en heeft samen met Henk van Os de coalitieonderhandelingen gevoerd afgelopen voorjaar. Partij 18PLUS heeft met Fleur een zeer goede opvolgster voor Barbara en wij kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking.

Tijdens de raadsvergadering van 31 januari zal de wisseling officieel plaats vinden.