Persbericht: Partij 18PLUS wil NETFLIX Store in Ridderkerk

Nog geen 10 dagen na de verrassende overwinning van Partij 18PLUS tijdens de gemeenteraadsverkiezingen komt de partij met een concreet voorstel om de leegstand in het winkelcentrum tegen te gaan.

Partijleider Henk van Os kwam zelf met het idee om het voormalig ABN AMRO kantoor om te bouwen naar de eerste Netflix store in Nederland. “Een plek waar jong en oud samen films kunnen kijken onder het genot van een hapje en een drankje” vertelt van Os, die nog maar net is bijgekomen van de grote winst van 21 maart jongstleden.

"Je pakt hiermee de leegstand aan en versterkt tegelijk de sociale cohesie binnen Ridderkerk. Er zijn al ideeën voor verschillende thema avonden als bijv: Breaking Bad avond, Narcos zondag en House of Cards marathon." Laats genoemde serie zou volgens van Os ook nog eens kunnen bijdragen aan het verkleinen van de kloof tussen de politiek en burger. “We zouden de marathon bijvoorbeeld kunnen afsluiten met een mooi debat”.

Wanneer de store, die de naam “Netflixbar” zal krijgen, toegankelijk zal zijn voor het Ridderkerkse publiek is nog niet helemaal duidelijk. “We hopen begin 2019 te kunnen gaan proefdraaien” vertelt van Os, “maar of dit haalbaar is zal afhangen van de coalitie onderhandelingen die nu plaats vinden”.

Ontwikkelingen rondom dit bijzondere project zullen binnenkort te vinden zijn via www.partij18plus.nl

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief