Kerstpakketten bezorgd bij verzorgingstehuizen

Vandaag zijn ons raadslid Nanda de Vormer en ons burgerraadslid Rosalinda van Bennekom op pad om kerstpakketten te bezorgen bij de Ridderkerkse verzorgingstehuizen.

Daarnaast bezorgen we deze week in samenwerking met Stichting Present Ridderkerk kerstpakketten bij enkele minimagezinnen.

De afgelopen vier jaar hebben de kanjers van Partij 18PLUS jaarlijks ruim 21.000 kerstkaarten bezorgd. Ieder jaar kregen we daar gigantisch veel leuke reacties op. Helaas kregen de bezorgers ook minder leuke reacties en verwensingen naar hun hoofd.

Deze raadsperiode kiezen we voor een andere manier om inwoners die wellicht eenzaam zijn met kerst, inwoners die minder te besteden hebben met kerst en inwoners waarvoor het niet vanzelfsprekend is om mee te doen in de maatschappij een hart onder de riem te steken.

Wat Partij 18PLUS doet is niet uniek. Gelukkig zijn er in Ridderkerk talloze inwoners, bedrijven en instellingen die vrijwillig acties opzetten om de eerder genoemde doelgroepen te steunen . Dit is Ridderkerk op haar best .

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief