Thomas van den Hoek

Geboortejaar: 1991
Werk: Specialist Utiliteit en Specials bij Feenstra

Over mij

Ik woon al heel mijn leven in Ridderkerk. Na 23 jaar met mijn ouders, broer en zus in Slikkerveer te hebben gewoond, woon ik daar sinds zeven jaar samen met mijn vrouw, Eileen. Toen ik 18 jaar was, ben ik begonnen bij een klein service en installatie bedrijf in de warmte techniek. Hier heb ik veel geleerd, van service verlening tot aan installeren. Tijdens deze periode ben ik bij veel mensen in huis geweest en heb ik leuke en interessante gesprekken gevoerd en de meest uiteenlopende verhalen gehoord. Hierdoor heb ik veel geleerd over de verschillende achtergronden van mensen en hun kijk op het leven. Achter iedere voordeur woont een uniek persoon met een eigen verhaal.

Sinds zeven jaar ben ik werkzaam in de utiliteit en specials. Hierbij richt ik me voornamelijk op de warmte techniek binnen grote gebouwen. Als service monteur ben ik verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en het onderhouden van systemen.
 
Naast mijn werk ben ik vaak buiten te vinden. Ik rijd graag motor, ga een stuk hardlopen of mountainbiken en ik ben regelmatig in onze achtertuin bezig. Ook vind ik het leuk om te barbecueën, een boek te lezen, te gamen of samen met Eileen in de keuken te staan.
Samen gaan wij graag op reis en hebben wij de afgelopen jaren veel bijzondere dingen gedaan.

Ik sta op voor Ridderkerk en wil graag met Partij 18PLUS de belangen van Ridderkerkse inwoners vertegenwoordigen.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief