Nanda de Vormer - Ras

Geboortejaar: 1976
Werk: Financieel administratief medewerkster bij Rhumveld Winter & Konijn

Over mij

Op de eerste plaats ben ik een trotse moeder van twee zoons. De één is 19 en de ander 17 jaar. Beide wonen nog heerlijk thuis bij pa en ma. Voordat de kinderen geboren werden werkte ik als filiaalmanager bij de Dolcis in Ridderkerk. Toen mijn eerste zoon geboren werd ben ik gestopt met fulltime werken om mij meer op de opvoeding te richten. Mijn man werkte in de stratenmakerij en ik ging parttime werken in de ouderenzorg.

Tijdens de basisschooltijd van mijn kinderen was ik als vrijwilliger vaak op school te vinden. Na de basisschooltijd vond ik het wel weer lekker om meer te gaan werken. Bij Knol Installatietechniek heb ik 6 jaar gewerkt en nu werk ik al weer enkele jaren als financieel administratief medewerkster bij een bedrijf die noten, gedroogd fruit en super foods importeert en exporteert. Om mijn kennis op peil te houden volg ik momenteel een MBA studie.

Naast het gezin en het werk vind ik het heerlijk om de gezelligheid op te zoeken met vrienden en familie. Een hapje en een drankje ontbreken daar niet bij. Heerlijk ontspannen door te dansen op muziek en te luisteren naar muziek doe ik ook graag. Een paar keer in de week ben ik in de sportschool te vinden om lekker sportief te zijn. Daarnaast heeft Ridderkerk heel veel mooie natuur waarin ik graag wandel.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief