Kim Bekebrede

Geboortejaar: 1988
Werk: Teamleider Facilitair bij Maasstad Ziekenhuis

Over mij

Mijn binding met Ridderkerk begon niet vanaf mijn geboorte maar pas op mijn 27e. Toen ben ik samen gaan wonen met mijn partner Dennis, die overigens wel al zijn hele leven woonachtig is in dit mooie dorp. Zelf ben ik geboren en getogen in Oostzaan, maar de roots van mijn familie komen wel uit Ridderkerk. Mijn overgrootmoeder is geboren en getogen in Bolnes.

Onze kinderen zijn 5 jaar, 4 jaar en een maand geleden is onze jongste geboren. Samen met onze trouwe viervoeter Chase wonen we heerlijk in de wijk Bolnes. Ik geniet ervan om met het gezin of met vrienden leuke activiteiten te ondernemen. In de zomer gaat standaard de BBQ aan. Een drankje kan daarbij niet ontbreken.

Na het voortgezet onderwijs heb ik HBO Facility Management gestudeerd gevolgd door de Nevi inkoopopleiding. Als facilitair consultant heb ik veel opdrachten uitgevoerd bij diverse veiligheidsregio’s, gemeenten, De Nederlandsche Bank, ziekenhuizen en zorginstellingen. Inmiddels ben ik in vaste dienst bij het Maasstad Ziekenhuis.

Naast mijn werk ben ik 9 jaar lang actief lid geweest bij de vrijwillige brandweer. Vanuit die hoedanigheid ben ik betrokken geweest bij de ontvlechting van de brandweer van de gemeente naar de veiligheidsregio.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te duiken en te sporten. Daarnaast lees ik graag een goed boek en ga ik graag op vakantie met het gezin of op stedentrip met vrienden.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief