John Stip

Geboortejaar: 1990
Werk: Eigenaar van Sportclub Trinity

Over mij

Mijn betrokkenheid bij Partij 18PLUS gaat al weer terug naar de raadsperiode 2014 - 2018 toen ik als burgerraadslid ben aangesteld namens Partij 18PLUS. De afgelopen raadsperiode werd ik tot raadslid benoemd en hield ik mij vooral bezig met de thematiek rondom een gezonde levensstijl en sport. Daarnaast was ik de voorzitter van de commissie Samen Wonen. Het was best bijzonder en een hele eer om als jong broekie voorzitter te worden van deze maandelijkse commissievergadering waar ook veel inwoners in kwamen spreken over verschillende onderwerpen.

Niet alleen omdat ik geboren en getogen ben in Ridderkerk, maar vooral mijn betrokkenheid met dit dorp maakt dat ik mij een Ridderkerker in hart en nieren voel. Als kind zat ik op de peuterspeelzaal Dikkie Dik, gevolgd door OBS De Reijer naar uiteindelijk het Gemini College als tiener. Daarnaast was ik te vinden op het voetbalveld van vv Rijsoord of lekker op straat met mijn vrienden.

Nadat ik een aantal jaar bij Defensie heb gewerkt ben ik overgestapt naar accountmanagement in de sales. Dit heb ik bij een aantal mooie bedrijven mogen doen; van een startup tot aan grote multinationals.

Vanaf jongs af aan sport ik met veel plezier en verdiep ik mij in een gezonde levensstijl met een bourgondisch tintje. Ondernemen zit in de familie en stroomt in ons bloed. Hierdoor ben ik in 2021 met de opgebouwde kennis gestart met het geven van personal training. Sinds 2022 ben ik samen met mijn compagnon eigenaar van Sportclub Trinity. We hebben een drukbezochte vestiging in Ridderkerk.

In mijn vrije tijd organiseer ik graag evenementen die ten goede zijn voor de leefbaarheid in Ridderkerk. Als het even kan een sportief evenement waar ook de mogelijkheid is om erna een drankje te doen. Zo heb ik samen met een aantal anderen Stichting Schaatsbaan Ridderkerk opgericht. Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en de financiële ondersteuning van bedrijven en maatschappelijke partners hebben we in 2022 een eerste succesvolle editie van de schaatsbaan op het Koningsplein georganiseerd.

Om goed tot rust te komen ga ik graag met vrienden en familie naar Ibiza om het prachtige eiland te verkennen.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief