Jeroen van Neuren

Geboortejaar: 1977 
Werk: Eigenaar van Street 

Over mij

Mijn jeugd heb ik eerst in Drievliet en later in Resoort doorgebracht. Daarnaast was ik regelmatig te vinden in Dansschool Hans Statz aan de Jan Luykenstraat. Niet alleen om te dansen, maar ook om te werken. Op de zaterdagavond stond ik daar achter de DJ-booth. Na het afronden van de middelbare school heb ik MBO Detailhandel en HBO Small Business behaald. Na mijn opleiding ben ik drie jaar werkzaam geweest bij kleding winkel ‘Reporter’ in het centrum van Ridderkerk, alvorens gevraagd te worden om als vertegenwoordiger voor één van de grootste Nederlands kledingmerken aan de slag te gaan.

Na 7 jaar heb ik, tegen het advies van mijn ouders in, deze baan opgezegd en ben ik voor 8 maanden naar letterlijk de andere kant van de wereld gegaan. Na deze fantastische belevenis en via een tussenstap in de mode en hekwerken ben ik in 2015 voor mijzelf begonnen. Mijn hart en netwerk liggen in en om Ridderkerk, dus hoefde ik niet lang na te denken over waar ik mijn winkel wilde hebben. De herenkleding winkel Street was geboren en trok naast klanten uit Ridderkerk ook heel veel klanten van ver buiten de regio. Na 5 jaar Koninginneweg werd het pand te klein en is de winkel begin 2020 verhuisd naar het Dillenburgplein in Slikkerveer.

Samen met mijn vriendin Jennifer en onze zoon Job van bijna 3 jaar oud woon ik sinds 2022 in de wijk Slikkerveer. Voordat ik aan het werk ga ben ik vroeg in de ochtend te vinden in zwembad De Fakkel om binnen of buiten heerlijk banen te zwemmen. Naast mijn eigen winkel en het raadswerk besteed ik alle tijd aan mijn gezin & vrienden. Ik houd van zon, zee en heerlijk uit eten gaan met een lekker glas wijn. Ik heb een verhoogde interesse in geschiedenis. Vooral die van Ridderkerk. Ik heb bijna alle boeken over de geschiedenis van ons ‘Dorp’. Ook houd ik van de verhalen en foto’s over het Ridderkerk van vroeger die tegenwoordig online te vinden zijn. Persoonlijk ben ik heel blij dat het mij gelukt is om in het verhuisproces, van het ‘monumentale bankje’, weer in beweging te krijgen.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief