Eileen Vijfvinkel

Geboortejaar: 1993
Werk: Intern begeleider & gedragsspecialist OBS de Reijer

Over mij

Als klein meisje had ik twee dromen. Mijn eerste droom was om juf te worden. Na de middelbare school heb ik de PABO afgerond en heb ik ruim zes jaar voor de klas gestaan. In de tussentijd heb ik mijn Master Educational Needs behaald en heb ik me gespecialiseerd in begeleiden en gedrag. Op dit moment werk ik nog steeds op dezelfde school, maar dan als intern begeleider en gedragsspecialist.

Mijn andere grote droom was om ooit naar Australië te gaan. In de zomer van 2018 hebben Thomas en ik mijn droomreis naar Australië gemaakt. Om dit nog onvergetelijker te maken zijn wij halverwege deze reis getrouwd op één van de mooiste plekken ter wereld, Whitehaven Beach. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn man al veel mooie plekken op de wereld mogen zien, bewonderen en ontdekken.

Naast reizen vind ik het leuk om foto’s te maken, nieuwe recepten te bedenken (en uit te proberen) en te genieten van lekker eten. Over dit alles schrijf ik op mijn blog Eet, Reis & Onderwijs. Daarnaast ben ik wekelijks op de tennisbaan te vinden, spreek ik graag af met familie en vrienden en lees ik regelmatig een boek.

Ik ben geboren in Bolnes, opgegroeid in ’t Zand en woon sinds zeven jaar samen met mijn man en Juliette (onze poes) in Slikkerveer. Ik woon, werk, sport en winkel in het fijne Ridderkerk en vind mezelf een echte Ridderkerkse. Ik sta op voor Ridderkerk en kan niet wachten om namens Partij 18PLUS Ridderkerk iedere dag een stukje mooier te maken.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief