Henk van Os

Leeftijd: 36 jaar
Wijk: Slikkerveer
Hobby’s: Bourgondische levensstijl, bioscoop, wandelen en volksvertegenwoordiging

Waarom Partij 18PLUS:

Heb je ook wel eens van die momenten dat je bij jezelf denkt “dit kunnen ze toch niet maken richting de burger” of “ik herken Ridderkerk niet meer terug?" Dat soort momenten had ik vier jaar geleden meerdere malen in Ridderkerk. In plaats van alleen maar te roepen vanaf de zijlijn besloot ik het heft in eigen handen te nemen en heb Partij 18PLUS opgericht.

Partij 18PLUS staat voor de inwoners en ondernemers van Ridderkerk. Geen moeilijke woorden maar politiek in Jip-en-Janneketaal wat begrijpelijk is voor iedereen. De kandidaten van Partij 18PLUS zijn bereikbaar voor iedereen. Je komt ze tegen bij de bakker, in de sportschool, in de kroeg of gewoon op straat.

Vier jaar lang heb ik Ridderkerk mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Dit heb ik met veel plezier en passie gedaan. Gemiddeld heb ik 20 uur per week besteed aan het vertegenwoordigen van Ridderkerk. Er gaat een hoop tijd inzitten maar ik blijf strijden voor een Ridderkerk waar uw en mijn kinderen veilig kunnen opgroeien in een middelgrote gemeente met een dorps karakter. Een Ridderkerk waar de winkels plat worden gelopen en veel te beleven is. Een Ridderkerk waar ouders hun kinderen met een gerust hart naar De Fakkel kunnen sturen om te zwemmen. Maar vooral voor het behoud van Ridderkerk want Ridderkerk is van ons!

In woorden is het soms lastig om gevoelens uit te drukken maar als Partij 18PLUS het vertrouwen krijgt van de kiezer om aan het stuur te staan dan zal Ridderkerk er bij de volgende verkiezingen stukken beter voorstaan.

WAT KAN IK DOEN?!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Samen maken we het verschil!